3FM Serious Request

Dit was dag zes van 3FM Serious Request 2022

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was dag zes van 3FM Serious Request 2022

De een-na-laatste dag van 3FM Serious Request is alweer voorbij! Wat een prachtige dag bij het Glazen Huis met optredens van MEAU, Kuzko, DI-RECT en Claude. Ook deelden ervaringsdeskundigen Carlijn en B'Shina ontroerende verhalen. Als dat nog niet genoeg was, kwamen Steven Kazan, Ruud Gullit en Dionne de Graaf gezellig op bezoek. En als klap op de vuurpijl sloot Barend de avond af met zijn harde remmers special. Check alle hoogtepunten hieronder.

button arrow
button arrow
foto: Nathan Reinds

Meau en Carlijn

Voor 3FM Serious Request 2022 werd Carlijn gekoppeld aan singer-songwriter MEAU om samen een liedje te schrijven, dat ze in de kerststal naast het Glazen Huis ten gehore brengen.

Carlijn is ervaringsdeskundige bij Het Vergeten Kind: “Ik heb ervaring met mentale problemen, jeugdzorg en de GGZ. Afgelopen jaar heb ik de campagne ‘Stop gesloten jeugdzorg’ van Het Vergeten Kind gedraaid, en nu werk ik bij Het Vergeten Kind. Samen zingen ze een mooi nummer!

Vooral als de shows met de mannen zijn!

Henk en Ingrid, weet je nog!? Deze toppers kun je kennen van internetgekkies en vandaag stonden ze bij de brievenbus bij Barend! Je kon op de foto met deze twee internethelden, je moest alleen even doneren! Wat een toppers zijn het!

Laat je horen voor Ruud Gullit!

Ruud is net terug van de WK-finale als hij voor de brievenbus van het Glazen Huis staat. Barend vraagt hem naar het WK en zijn verbinding met het Vergeten Kind. Ruud heeft zelf zes kinderen en geeft aan dat het doel hem aan het hart gaat.

Natuurlijk schoot Gullit ook nog op het 3FM Serious Request voetbaldoel. Met twee schoten recht in het €200,- gat kwam er mooi nog €400,- bij. Wat een kampioen!

Tussenstand!

Met nog minder dan 1 dag op de teller staat de tussenstand van 3FM Serious Request op €1.675.801. Glazen Huis-dj’s Rob Janssen, Barend van Deelen en Sophie Hijlkema: “Wauw, wat een ongelofelijk mooi bedrag! Allemaal dankzij de inzet van heel Nederland. Dank jullie wel! We zetten de eindsprint in naar kerstavond: doneer, vraag die plaat aan of steun een van de talloze mooie acties.

foto: Ben Houdijk

Rob ziet dubbel...

Bij de brievenbus zijn zes Robbies gearriveerd. Het zijn Rob's vrienden helemaal uit Moas en Woal! Ze hebben 380,- verzameld voor het Vergeten Kind! Ze wilde wel één plaatje horen; Green Day met Good Riddance. Proost!

Bezoek van Dione de Graaff!

Televisie presentator Dione de Graaff is bij het Glazen Huis en vertelt je wat haar veilingitem is. Ook kwam ze met nieuws, namelijk dat ze gaat geen schaatsen meer presenteren! Maar daardoor heeft ze tijdens het aankomende WK wel alle tijd om jou rond te leiden. Daar wil je natuurlijk op bieden!

Dat kan hier!

Kunstwerk van Ivo!

In Amersfoort is er genoeg te doen, je kunt bijvoorbeeld komen schilderen. Ivo van Breukelen doet het even voor en heeft dit meesterwerk geschilderd. Kun jij dit beter? Kom dan langs!

Nellie is in Amersfoort!

Lars en Fender zijn koekjes aan het bakken om geld op te halen voor het Vergeten Kind. Het zijn lekkere kerstkoekjes die je voor 1 euro kan kopen! Wat zijn het een toppers zeg!

Amersfoortje laat je horen!

3FM-DJ Barend van Deelen wil het Glazen Huis in de laatste nacht omtoveren tot een harde rammers-hut. Eén uur lang hardstyle op 3FM! DJ B-Front trapte deze avond af, lekker zeg!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie