3FM Serious Request

DI-RECT speelt kippenvel-versie van 'Soldier On' bij het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT speelt kippenvel-versie van 'Soldier On' bij het Glazen Huis

Het is alweer dag 6 van 3FM Serious Request. De hele week biedt een klein podium naast het Glazen Huis in Amersfoort ruimte voor artiesten, en vandaag was het dan de beurt aan niemand minder dan DI-RECT. De band speelde een prachtige versie van 'Soldier On'.

'Soldier On'

Wauw! Op het podium naast het Glazen Huis speelde DI-RECT vandaag een mooie set. En ook al regende het pijpenstelen, Amersfoort stond met paraplu en al op dag 6 van 3FM Serious Request te genieten van de prachtige live versie in deze kleine setting.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DI-RECT op je bruiloft?

Uiteraard komt DI-RECT niet langs met lege handen. Hun veilingitem staat al een week online en de teller staat inmiddels op ruim €5000. Heb jij een bruiloft op de planning staan maar nog geen muzikaal programma geboekt?

Bied dan nu mee en steun daarbij meteen Het Vergeten Kind!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie