Meer NPO
STER Advertentie

Contact

Voor vragen, opmerkingen of elk ander ding dan ook over NPO 3FM kun je altijd bij ons terecht. Tweeten, appen, bellen, sms'en of ouderwets postduiven, alles kan!

Algemene e-mailadressen

Heb je een algemene vraag voor NPO 3FM? Kijk dan eerst even bij onze veelgestelde vragen, als je antwoord daar niet bij staan kun je mailen naar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Emailadressen dj's

Angelique Houtveen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eva Koreman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Frank van der Lende: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Herman Hofman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Jamie Reuter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joost Schulte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Joram Kaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Jorien Renkema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kevin van Arnhem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Lieke de Kok: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mark van der Molen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Olivier Bakker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Rob Jansen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Rámon Verkoeijen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Sander Hoogendoorn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vera Siemons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wijnand Speelman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Yoeri: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stage

Wil je stage lopen bij NPO 3FM? Kijk hier welke stages wij aanbieden.

3FM Serious Request

Voor vragen over 3FM Serious Request mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Muziek

Jouw muziek onder de aandacht van NPO 3FM brengen kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijsvragen

Het kan een tijdje duren voordat een prijs opgestuurd wordt. Duurt het wel héél lang of zit je met andere vragen? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pers & Communicatie

Voor interviewaanvragen, persfoto's, accreditatie en meer persgerelateerde vragen, kun je mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adverteren

De advertenties op NPO 3FM (radio en online) worden verzorgd door de STER.

Telefoon

Direct bellen naar de studio doe je via 0909-1336 (gratis).

App de studio

Wil je een berichtje sturen naar de 3FM studio? Dat kan via de 3FM-app voor Android of iOS of via deze website door bovenaan de pagina op "app'je" te klikken.

Post

Ouderwetsche brieven en ansichtkaarten kun je sturen naar:

NPO 3FM
Postvak CM31
Postbus 26444
1202 JJ Hilversum

Kijk live naar 3FM