3FM Serious Request

Voetballegende Ruud Gullit kwam langs bij het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Voetballegende Ruud Gullit kwam langs bij het Glazen Huis

Op de een-na-laatste dag van 3FM Serious Request kwam Ruud Gullit langs bij het Glazen Huis in Amersfoort. Natuurlijk werd er gepraat over het WK, het Vergeten Kind én natuurlijk gedoneerd!

€1000,- voor het Vergeten Kind!

Ruud is net terug van de WK-finale als hij voor de brievenbus van het Glazen Huis staat. Barend vraagt hem naar het WK en zijn verbinding met het Vergeten Kind. Ruud heeft zelf zes kinderen en geeft aan dat het doel hem aan het hart gaat.

Bekijk het interview hier:

Video niet beschikbaar

€400,- in het 3FM Serious Request voetbaldoel

Natuurlijk schoot Gullit ook nog op het 3FM Serious Request voetbaldoel. Met twee schoten recht in het €200,- gat kwam er mooi nog €400,- bij. Wat een kampioen!

Kijk hier hoe Ruud Gullit dat deed:

Video niet beschikbaar

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie