3FM Serious Request

Ga jij straks met Dione de Graaff mee naar het WK schaatsen in Thialf?

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Ga jij straks met Dione de Graaff mee naar het WK schaatsen in Thialf?

Op de laatste avond van 3FM Serious Request was Dione de Graaff op bezoek bij het Glazen Huis. Daar had Dione een enorme scoop: ze gaat geen schaatsen meer presentere! Maar daardoor heeft ze tijdens het aankomende WK wel alle tijd om jou rond te leiden. Daar wil je natuurlijk op bieden!

Ik wil met Dione naar Thialf

Bekijk hier wat Dione's nieuwe baan wordt

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie