3FM Serious Request

Steven Kazàn langs bij het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Steven Kazàn langs bij het Glazen Huis

Met een magische binnenkomst stond goochelaar en komiek Steven Kazàn vrijdagochtend bij 3FM-dj Rob Janssen naast het Glazen Huis in Amersfoort. Er werd bijgekletst, gedoneerd, maar natuurlijk ook getoverd!

Even bijkletsen over de familie Kazàn

Rob vraagt eerst hoe het met papa Hans Kazàn gaat. "Hij zit lekker in Spanje. Hij is weer gezond. Hij is weer gelukkig." Met kerst zitten ze helaas gescheiden van elkaar, aangezien papa Kazàn in Spanje zit en de rest hier in Nederland. Gelukkig hebben ze wel Skype en komen ze af en toe naar Nederland.

Kijk hier het fragment terug:

Magie en donaties

Daarna komen Rob en Steven erachter dat magie niet zo goed werkt op de radio. Als eerst verrast Steven ons met een truc die hij niet kon laten en laat hij een cracker op magische wijze verdwijnen. Na wat muziek krijgt Steven Kazàn een tweede kans om te laten zien wat hij allemaal kan. Deze keer was het een truc met meer waarde, want Kazàn liet een papiertje door middel van vuur zomaar veranderen in een briefje van twintig euro voor stichting Het Vergeten Kind.

Kijk hier de fragmenten terug:

Bied en win een magische ervaring

Steven is inmiddels écht een begrip in de goochelwereld. Niet alleen vanwege zijn trucs die je totaal in verwarring brengen, maar vooral ook de unieke humoristische manier van het brengen van zijn trucs!

Ben jij zelf een goochelaar, of gewoon een liefhebber? Dan maak jij nu kans om Steven Kazan te ontmoeten, zijn vetste truc te leren én krijg je twee kaartjes voor een show! De datum is in overleg.

Bied hier mee!

Kijk hier het fragment terug:

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie