3FM Serious Request

Ex-Vergeten Kinderen Jason, Edino, Glory en Carlijn lopen 100.000 stappen naar het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Ex-Vergeten Kinderen Jason, Edino, Glory en Carlijn lopen 100.000 stappen naar het Glazen Huis

"We zetten een stap voor elk vergeten kind in Nederland," lezen de actie pagina's van zowel Jason Bhugwandass en Ruinerwold-kind Edino van Dorsten. Ze liepen van Amsterdam naar Utrecht naar Amersfoort en haalden het onwerkelijke bedrag van €42.576 op. "Mensen kunnen nog steeds doneren!".

Kijk hier hoe deze strijders aankwamen bij het Glazen Huis

Video niet beschikbaar

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie