3FM nieuws

Froukje met nieuwste aanstekelijke single 'Naar Het Licht' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje met nieuwste aanstekelijke single 'Naar Het Licht' in de 3FM Live Box

In 2020 werd ze uitgeroepen tot 3FM Talent en sindsdien heeft ze meerdere 3FM Megahits op haar naam staan, verkoopt ze zalen uit, vloog ze vorige maand nog door Nederland als Ambassadeur van de Vrijheid en staat ze deze week op grote festivals. Niemand minder dan Froukje krijgt dit allemaal voor elkaar én vanochtend debuteerde ze haar nieuwste single op de radio in de 3FM Live Box.

Drukke agenda

Froukje was te gast bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow en nam voor haar optreden even de planning van deze week door. Donderdag speelt de jonge zangeres op Rock Werchter in België en de dag erna staat ze alweer op Down The Rabbit Hole. Daarnaast heeft ze net haar strak uitverkochte clubtour achter de rug. De singer-songwriter gaat dus als een speer en brengt komend najaar haar debuutalbum uit.

'Naar Het Licht'

'Naar Het Licht' is Froukje's nieuwste release en de tweede single die ze dit jaar heeft uitgebracht. In de track combineert de zangeres levensgrote thema's met een aanstekelijk dansbare beat en hiermee zet ze haar gevestigde popsound heerlijk verder.

Check het optreden van 'Naar Het Licht' in de 3FM Live Box hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

4 Megahits gescoord

Het is de week van de 1500e 3FM Megahit en Froukje heeft inmiddels al 4 Megahits gescoord. De singer-songwriter tegen Wijnand: "Vet! Die eerste 3FM Megahit, 'Groter Dan Ik', was de meest bijzondere. Als artiest is een band opbouwen met een radiostation heel erg prettig en belangrijk. Het is vooral de erkenning en dat een station mij wil draaien vind ik heel fijn."

Ster advertentie
Ster advertentie