3FM Megahit

Froukje pakt 3FM Megahit met nieuwe track ‘Als Ik God Was’

foto: Still YouTube video Froukje
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje pakt 3FM Megahit met nieuwe track ‘Als Ik God Was’

Nieuwe muziek van Froukje! Nadat ze samen met S10 de hit 'Nooit Meer Spijt' uitbracht en in november een nieuwe tour aankondigde, komt ze vandaag met een nieuw nummer. En daarmee pakt ze ook meteen de 3FM Megahit deze week.

'Als Ik God Was'

Sinds vandaag is de kersverse hit 'Als Ik God Was' van Froukje te beluisteren. Een week geleden deed de zangeres deze aankondiging via een Instagram post en in de comments werd uitzinnig gereageerd. Het is namelijk bijna een jaar geleden dat Froukje haar laatste album, en daarmee ook eigen muziek, heeft gereleased.

'Als Ik God Was' is wat we van Froukje kennen en stelt niet teleur. Het zit muzikaal sterk in elkaar en tekstueel lijkt het bijna poëtisch. Dit allemaal bij elkaar opgeteld, is het een heilig nummer wat je natuurlijk meteen moet checken:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ambassadeur van de Vrijheid

Deze week heb je Froukje's naam vaker voorbij zien komen, want er werd bekend gemaakt dat zij dit jaar de ambassadeur is van Record Store Day én dat ze één van de Ambassadeurs van de Vrijheid op 5 mei is. Samen met Meau en Tabitha vliegt ze door Nederland om op Bevrijdingsdag meerdere shows te geven en het belang van vrijheid te benadrukken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie