3FM nieuws

Froukje kondigt nieuwe tour in 2023 aan

foto: Timo Pisart
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje kondigt nieuwe tour in 2023 aan

Froukje heeft vandaag nieuwe tourdata aangekondigd voor haar clubtour in 2023. Met onder andere Paradiso, Oosterpoort en Doornroosje reist ze weer het hele land door.

Down The Rabbit Hole

2022 kon je wel het jaar van Froukje noemen. Ze speelde alle grote festivals plat, heeft de binnenkant van ieder poppodium in Nederland én België gezien en sloot dit af met een grote show in de AFAS Live. Nu deze drukke dagen achter de rug zijn, stoomt ze in 2023 lekker door. Deze week werd namelijk bekend dat ze op Down The Rabbit Hole staat en in mei dus alweer met een nieuwe tour langs de Nederlandse poppodia gaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Nooit Meer Spijt'

Onlangs stond Froukje samen met S10 in de 3FM Live Box om hun nummer 'Nooit Meer Spijt' te spelen bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Tegenover 3FM-dj Wijnand vertelt Froukje: "Ik had het refrein in één sessie gemaakt, maar niks meer mee gedaan. Toen is S10 ermee verdergegaan omdat ze het vet vond. Dat vond ik alleen maar fijn omdat het daardoor nog een soort purpose kreeg. En Stien en ik zien elkaar gewoon heel veel dus dat soort dingen gaan dan heel organisch."

Check dat optreden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie