3FM Awards

Dit zijn de nieuwe namen voor de 3FM Awards line-up

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de nieuwe namen voor de 3FM Awards line-up

Met nog maar een maand te gaan komen de 3FM Awards al lekker dichtbij! Hieronder check je welke artiesten er allemaal langskomen (spoiler: het zijn er veel en de lijst is nog niet compleet) en kun je ervoor zorgen dat je erbij bent dit jaar!

De eerste namen

Geen 3FM Awards zonder een bak supertoffe optredens! Eerder werd al bekendgemaakt dat Ronnie Flex & Deuxperience, San Holo, Rondé, Jett Rebel, HAEVN, Famke Louise, EUT, Naaz en Jacin Trill het podium van de AFAS Live gaan betreden.

Ook maakten Mark + Rámon in hun show bekend wie je op 5 september nog meer live kunt bewonderen tijdens de awardshow: Chef'Special en MAAN!

Bij zijn? Ja toch?

Dat kan! Handig om te weten voor je agendaplanning: dit jaar zijn de 3FM Awards een awardshow die in de avond zal plaatsvinden. Het is dus geen festivaldag zoals vorig jaar.

Stemmen!

En niet geheel onbelangrijk: jouw favoriete Nederlandse artiesten moeten die avond natuurlijk wel met een 3FM Award naar huis. Daar kun jij voor zorgen, dus STEM HIER.

And the award goes to...

Dit jaar worden de 3FM Awards gepresenteerd door Jan Versteegh en 3FM-dj Angelique Houtveen. Angelique: "Alles komt samen bij de 3FM Awards: de fans, de dj's, de artiesten... Eén grote zaal vol liefde voor muziek. Ik ben dus superenthousiast om dit samen met Jan en alle 3FM'ers te presenteren!"

Nog een friendly reminder: Stemmen mag he, mensen. Gebruik dat prachtige stemrecht!

Ster advertentie
Ster advertentie