3FM Serious Request

Snelle treedt op in het Glazen Huis en biedt een geweldig veilingitem aan

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle treedt op in het Glazen Huis en biedt een geweldig veilingitem aan

Iedere dag treden meerdere artiesten live op in het Glazen Huis in Amersfoort. Op dag één van 3FM Serious Request trapt niemand minder dan Snelle het muzikale programma af met een live versie van 'Pizza met Ananas'.

Snelle treedt als eerste artiest op in het Glazen Huis. Als opwarmer schoot Snelle nog even tweehonderd euro in het '3FM Serious Request voetbaldoel'. Dit bedrag doneert hij voor Het Vergeten Kind.

Pizza met Ananas

Misschien is niet iedereen fan van een letterlijke pizza met ananas, maar deze giga hit blijft in je hoofd zitten.

Check het optreden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Golden tickets Snelle

Naast dit geweldige optreden had Snelle nog een nieuwtje: ook hij wil bijdragen aan Het Vergeten Kind. Daarom veilt hij twee tickets golden tickets. Dit zijn 'eeuwigdurende' kaartjes waarmee twee personen gratis naar elke show van Snelle mogen binnen de Benelux. Ja, het is écht waar! Dus verspil geen tijd en doe een bod!

Ga naar de veiling

Line-up

Naast Snelle komen er nog meer FAN-TAS-TISCHE artiestenoptreden binnen de glazen muren. Check hier de volledige line-up.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie