3FM Serious Request

Dit zijn de meest aangevraagde platen van 3FM Serious Request 2022 tot nu toe

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de meest aangevraagde platen van 3FM Serious Request 2022 tot nu toe

Wauw! Er zijn al héél véél platen aangevraagd voor Het Vergeten Kind. Met dit geld haalt de stichting kinderen uit hun onveilige thuissituatie, door middel van speciaal georganiseerde activiteiten. Omringd door leeftijdsgenootjes kunnen zij daar gewoon kind zijn. Maar welke tracks zijn het meest aangevraagd?

Top 3 meest aangevraagde platen tot nu toe

3. Hoor Je Mij - S10

Een welverdiende derde plek voor S10 met campagnelied ‘Hoor Je Mij’. Hét lied dat elk kind een hart onder de riem steek, want hoe moeilijk het soms ook is…. “Het gaat niet voor altijd zo zijn.”

2. Multicolor - Son Mieux

Ondertussen al helemaal vertrouwd in onze top 3 lijst, en nu op nummer twee! Voetjes van de vloer!

1. Noodgeval - Goldband

Tijd om uit je plaat te gaan want ‘Noodgeval’ staat op de tweede plek! En over platen gesproken, die kan je nog steeds aanvragen!

Springplaat

En voor alle mensen die even een energieboost nodig hebben, is er ook nog de Springplaat! Een echte klassieker: 'Titanium' – David Guetta & Sia.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie