3FM Serious Request

3FM Serious Request 2022 is begonnen!

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request 2022 is begonnen!

De laatste maaltijd is achter de kiezen, de eerste voor geld aangevraagde plaat is gedraaid: 3FM Serious Request 2022 is officieel begonnen! 3FM-dj’s Barend, Sophie en Rob zijn vandaag opgesloten in het Glazen Huis in Amersfoort om geld in te zamelen voor stichting Het Vergeten Kind.

Het is zover: 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen hebben hun intrek genomen in het Glazen Huis, en zullen vanaf nu een week lang jouw verzoekplaten draaien om daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind.

Vanochtend mochten Barend, Sophie en Rob nog genieten van een gezellige laatste brunch, maar vanaf nu is het honger lijden: de dj’s mogen tijdens hun verblijf in het Glazen Huis een week niet eten. Maar allemaal voor het goede doel, natuurlijk.

foto: Nathan Reids

Angela Schijf sluit de 3FM-dj's op in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2022

Weer even kind zijn

Actrice Angela Schijf, ambassadeur van Het Vergeten Kind, sloot vanochtend de deur van Het Glazen Huis in Amersfoort, en kondigde ook gelijk de eerste aangevraagde plaat aan: ‘Bad Guy’ van Billie Eilish.

Angela legde ook nog even uit wat Het Vergeten Kind met het opgehaalde geld van 3FM Serious Request gaat doen: “We kunnen natuurlijk niet meteen de problematiek wegnemen bij deze kinderen, maar we kunnen ze wel weer even kind laten zijn en ze overladen met positiviteit.”

Kijk hier de opening van 3FM Serious Request 2022 en de opsluiting van de dj’s terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie