3FM Serious Request

Smullen maar! De Glazen Huis-dj's drinken hun eerste sapjes

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Smullen maar! De Glazen Huis-dj's drinken hun eerste sapjes

3FM Serious Request is al een paar uur in volle gang! Een klassiek onderdeel van het Glazen Huis is dat de 3FM-dj's Barend, Rob en Sophie zeven dagen niet mogen eten. Dus dag oliebollen, kerstkransjes en stoofpeertjes... En hallo sapjes. Sapje één is binnen en wat vinden de dj's ervan?

De 3FM-dj in het Glazen Huis eten een hele week geen vast voedsel, maar ze moeten toch iets binnenkrijgen. Daarom krijgen Barend, Sophie en Rob elke dag een paar sapjes.

Sapje #1

Het eerste sapje was de feestelijke Piña Colada, min de rum natuurlijk. De hoofdingrediënten waren kokosmelk en ananassap. Maar voedzaam betekent niet automatisch dat het lekker is. Wat vinden de dj's ervan? "Nou, als dit de beste is, gaat het pittig worden," zegt 3FM-dj Sophie. Maar alles voor Het Vergeten Kind! En wie weet maken de dj's er nog betere radio van.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie