3FM Serious Request

De tofste veilingitems van 3FM Serious Request 2022

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. De tofste veilingitems van 3FM Serious Request 2022

De iconische 3FM Serious Request veiling is terug, en hoe! Dit jaar is er weer een mooie lijst samengesteld met bijzondere items waar je op kan bieden. Lees verder om erachter te komen wat voor pareltjes er tussen zitten of klik op de knop om direct naar de veilingpagina te gaan!

DI-RECT op jouw bruiloft

Jaloers op royal weddings? Wil jij iets om écht de show mee te stelen op jouw huwelijksfeest? Dat kan! Want DI-RECT kan live komen spelen op jouw bruiloft! Een hele show, speciaal voor jou en je geliefde. Dat wil je hebben toch? Klik hier om direct te bieden!

foto: Bullet-Ray

Champagneproeverij met Rámon

Heb jij de Beste Smaak van Nederland? Drink jij het liefst champagne bij het ontbijt, en wil je nóg meer weten over jouw lievelingsdrankje? Dan is dit een veilingitem voor jou! Champagneliefhebber Rámon Verkoeijen neemt je namelijk mee op avontuur langs de allerbeste champagnes! En om er zeker van te zijn dat je ook écht wat leert, is champagne-expert Koen van Schaick ook aanwezig. Proost! Klik hier om direct te bieden!

foto: ramon

Rol in Flikken Maastricht

Ben jij helemaal klaar voor het witte doek? Zie jij jezelf als de stoere agent, of juist als de perfecte forensisch onderzoeker? Dit is jouw moment! Je mag namelijk figureren in Flikken Maastricht! En als kers op de taart mag je ook hoofdrolspeelster Angela Schijf ontmoeten. Dat is toch crimineel vet? Klik hier om direct te bieden!

foto: flikken maastricht

Gesigneerde gitaar Volbeat

Niet alleen is deze elektrische gitaar al mooi van zichzelf, hij is ook nog eens gesigneerd door de bandleden van Volbeat! En dan krijg je die prachtige gitaarkoffer er nog eens bij ook!

Gitaar: 1961 Les Paul SG STD Aged Classic White

This guitar isn't just a beauty on it's own (a 1961 Les Paul SG): it's also signed by Volbeat! Do you want to get your hands on this beautiful guitar, including the case?

Klik hier om direct te bieden!

foto: Foto via Volbeat

Je eigen Zapp Award!

Ben jij een winnaar, maar word je steeds niet genomineerd voor een prijs? Dit is je kans! Bied mee op een echte Zapp Award en krijg hem uitgereikt tijdens de Zapp Awards 2023. Op 28 januari mag je over de rode loper samen met alle BN'ers, en mag je ook bij hen in het vak zitten! Voor de show krijg je in Studio 21 de award uitgereikt van Britt Dekker en Klaas van Kruistum. Klik hier om direct te bieden!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie