3FM Serious Request

Nellie en Timur gaan de hele week door het land voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Nellie en Timur gaan de hele week door het land voor 3FM Serious Request

Volg 3FM-dj's Nellie en Timur de hele week terwijl zij door het land langs allerlei leuke acties van luisteraars gaan die geld ophalen voor het Vergeten Kind. Meerdere keren per dag hoor je live ze voorbij komen met leuke bijdrages uit het land. Check hieronder de eerste bijdrage van Timur die langs ging bij opa Theo op de schaatsbaan in Doorn.

Timur live op de schaatsbaan in Doorn bij opa Theo en zijn stoofpeertjes

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie