3FM Serious Request

Dennis Weening en Goldband-zanger Boaz zijn de eerste Nachtgasten bij het Glazen Huis

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Dennis Weening en Goldband-zanger Boaz zijn de eerste Nachtgasten bij het Glazen Huis

Daar wordt aan de deur geklopt: Dennis Weening en Goldband-zanger Boaz zijn de eerste Nachtgasten van 3FM Serious Request. Dit gouden Hagenese duo houdt de opgesloten 3FM-dj's wakker en bouwen een feestje in het Glazen Huis. En ze kwamen niet met lege handen...

3FM Serious Request is in Amersfoort in volle gang. Naast een goed gevuld muzikaal programma, komen dit jaar ook Nachtgasten langs om de opgesloten 3FM-dj's te vergezellen. Met als aftrappers: de Hagenezen Dennis Weening en Goldband-zanger Boaz.

Exclusief Goldband Pretpakket

Omdat ze allebei graag Het Vergeten Kind steunen, kwamen ze met leuke acties voor de veiling. Zo stelde Boaz een Exclusief Goldband Pretpakket op met daarin een testpressing van het laatste album 'Betaalbare Romantiek', een gesigneerd Goldband shirt en als klap op de vuurpeil: twee kaartjes voor hun uitverkochte AFAS Live show in maart 2023. "Ik heb aan dat shirt geroken en er kwam een zure lucht vanaf. Niet normaal."

Ga naar de veiling

foto: Nathan Reinds

Goldband-zanger Boaz houdt één van de veilingitems vast

Belangrijk doel

Dennis en Boaz zijn het erover eens: zij willen een feestje bouwen met de opgesloten 3FM-dj's. “We gaan er helemaal klaar voor!” zegt Dennis lachend. “En we zorgen dat jullie wakker blijven,” zegt Boaz grijzend.

Ook vertellen ze de Nachtgasten waarom ze het Vergeten Kind willen steunen. “Soms neem je het voor lief dat het voor veel andere kinderen niet zo gemakkelijk gaat. Dan besef je dat dit een belangrijk doel is.”

Check het hele fragment hieronder👇

Sapjestime

Het was weer sapjestijd. Santé Glazen Huis-dj's! Nou, als blikken konden doden... "Dit is toch geen sapje" zegt Rob. "Dit is behanglijm."

Expeditie Robinson-expert Dennis heeft een tip. "Je moet er zo lang mogelijk op kauwen, want dan heb je straks minder snel honger. Sophie trekt een vies gezicht. "Het is net babyvoeding met klonten erin," zegt Sophie. Dennis spreekt de 3FM-dj's lachend maar streng toe: "Hier heeft iemand zijn best opgedaan. Een beetje respect."

Bekijk het hele fragment hieronder👇

En er wordt natuurlijk veel gedanst, geplaybackt en gelachen...

Huh? Zingt Goldband tegenwoordig ook in het Roemeens?

Check het hieronder👇

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie