3FM Serious Request

Frank vertelt in het Glazen Huis dat hij vader wordt

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank vertelt in het Glazen Huis dat hij vader wordt

3FM-dj Eva kwam langs in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request en vertelde over haar pasgeboren kindje en het moederschap. Het gesprek kreeg snel een emotionele wending toen Frank bekend maakte dat ook hij vader wordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tranen van geluk

Het nieuws werd gebracht via een cadeautje dat beste vriendin en collega Eva Koreman meenam voor Frank. Hij pakte het uit en al snel werd duidelijk: Frank wordt papa! In het pakketje zat een speen, fles champagne én het mutsje van haar eigen pasgeboren dochter. Het duurde niet lang voordat de rest van het Glazen Huis in tranen was. Een Glazen Huis vol tranen van geluk.

Daarna kon er nog maar één toepasselijke track worden gedraaid: 'Kinderwens' van Goldband. Gefeliciteerd Frank!

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie