3FM Serious Request

Dit was nacht 4 van 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was nacht 4 van 3FM Serious Request

Het was weer een nacht vol sensatie! Bioloog Mátyás Bittenbinder kwam langs met een hele beestenboel, Chris Bergström en Bas Louissen van Man man man, de podcast kwamen schilderen en guerrilla-hovenier Jamie plantte een boom in het Philips Stadion!

Een vogelspin op visite

Bioloog Mátyás Bittenbinder kwam vannacht langs en nam een paar speciale gasten mee... Schorpioenen, slangen en vogelspinnen: ze kwamen allemaal voorbij.

Jorien houdt een vogelspin vast!

Man man man, wat een kunst

Chris Bergström van Man, man, man, de podcast heeft sinds kort een nieuwe hobby, namelijk schilderen. Alleen heeft hij een unieke methode. Hij begint geblinddoekt een paar strepen te schilderen en maakt er vervolgens (zonder blinddoek) iets moois van.

Chris gaat aan de slag, en maakt een kunstwerk met een vogel erop. Hij noemt het kunstwerk, 'Dr. Peacock'. Een luisteraar heeft interesse, en het wordt geveild voor 150 euro!

Een BOODSCHAP van Domien

Helaas kon maar 2/3 van Man man man, de podcast aanwezig zijn. Maar... Niet getreurd, want Domien had nog een lieve BOODSCHAP(!!!) achtergelaten. ❤️

Een boom in het PSV Stadion

Gisteren was het heel erg spannend, toen Yoeri een boom voor Amsterdam Centraal plantte. Vannacht ging nacht-dj Jamie op pad en plantte zij een boom in het Philips Stadion in Eindhoven. Er werd weer gevlucht van de bewaking, maar helaas kwam Jamie er anders vanaf dan Yoeri...

Speciale wekdienst

Of Sander deze week nog op tijd wakker gaat worden voor zijn shift is de grote vraag. Dus hielpen ex-collega's Bas en Chris hem deze keer een handje.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie