3FM Serious Request

3FM-dj Yoeri Leeflang rent voor politie, hoe lang blijft illegale boom staan?

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Yoeri Leeflang rent voor politie, hoe lang blijft illegale boom staan?

Altijd al een boom gewild op de middenstip van de een stadion of gewoon voor de deur van je baas? Dj's van 3FM planten tijdens 3FM Serious Request bomen op jouw verzoek. Met de boom van gisteravond was de politie alleen niet zo blij...

Vijfentwintig euro had iemand er voor over om een boom te laten planten op het plein voor het centraal station van Amsterdam. Om half vijf 's ochtends stond 3FM-dj Yoeri Leeflang klaar met een appelboom.

Hoe dat precies ging, zie je hieronder:

Yoeri plant boom op Amsterdam Centraal


Wist Yoeri te ontsnappen aan de politie?

Zie hier of Yoeri wist te ontsnappen aan de politie

Ook een boom laten wildplanten?

Voor een donatie van minimaal tien euro krijg jij van ons je eigen boomzaadjes. Daarnaast kun jij een verzoek doen aan de 3FM-dj’s die als guerrilla-hoveniers op pad gaan om te wildplanten. Heb jij een bizarre, grappige of ondenkbare locatie waar een boom geplant zou moeten worden? Geen plek is te gek! Doneer op 3FM.nl/wildplanten en mail na je donatie redactie@3fm.nl met de plek waar je de DJ’s en hun bomen heen wil sturen naar.

Bekijk hieronder de livestream en kijk hoelang de boom nog blijft staan

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie