3FM Serious Request

Vijftig paspoppen bekijken het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Vijftig paspoppen bekijken het Glazen Huis

Hoe gezellig en warm het in het Glazen Huis ook is, het plein is koud en leeg. Het publiek mist en dat is heel jammer. Daarom zorgen vijftig paspoppen nu voor een beetje sfeer rondom het Glazen Huis.

Het idee komt van luisteraar Manouk. "Het plein is zo leeg nu, hoe cool zou het zijn in deze barre tijden als we een aantal paspoppen neerzetten? Mensen kunnen dan een paspop adopteren en dat geld is natuurlijk voor jullie actie."

En zo geschiedde. Al is het even schrikken. Frank: "Holy shit, het is echt doodeng. Er zijn twee zwarte paspoppen met 3FM Serious Request logo's nu op het plein." Sander: "Het is echt eng, net Squid Game!" *Zing intro-tune*

Jouw paspop bij het Glazen Huis

Wil je ook tijdens deze editie graag bij het Glazen Huis zijn? Doneer (minimaal vijftig euro) en wij plakken je gezicht op een van onze vijfitg paspoppen, Zo ben je de rest van de week nonstop bij Serious Request.

De eerste pop sponsoren de 3FM-dj Sander, Frank en Rob zelf. "Dat wordt Jorien! Hahaha!"

Het duurt niet lang tot de oorspronkelijke twee paspoppen vijftig extra vrienden hebben gekregen. Gezellig of doodeng? Het plein is in ieder geval verre van leeg!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie