3FM Serious Request

Zo zag dag 3 in het Glazen Huis van 3FM Serious Request 2021 eruit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo zag dag 3 in het Glazen Huis van 3FM Serious Request 2021 eruit

Dag drie in het Glazen Huis in Amersfoort is voorbijgevlogen en wat is er veel gebeurd. De 3FM-dj's hoeven zich niet te vervelen, er was een stroom aan live optredens van o.a. Banji, Áslaug, Daredevils en The Cool Quest. Daarnaast was het Glazen Huis net een kapsalon: voor een donatie werd de baard van Frank door Sander afgeschoren.

Tussenstand en wildplanten

Om 20:00 uur was het weer tijd om de dagelijkse tussenstand te onthullen en dat was een mooie! Ook was er spanning en sensatie tijdens de wildplant-actie, inclusief politieachtervolging. Genoeg om op terug te blikken dus, kijk snel de compilatie hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie