3FM Serious Request

Timur en Olivier gaan het land door voor de leukste 3FM Serious Request-acties

foto: Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Timur en Olivier gaan het land door voor de leukste 3FM Serious Request-acties

Leidse wijn uit een camperbusje, de wandeling van oma tot oma van Davey (8), een groene stip op een schilderij, of truien bedrukt met outdoor bucketlists. 3FM-dj's Timur Perlin en Olivier Bakker gaan de hele week langs bij de leukste acties die in het land plaatsvinden voor 3FM Serious Request.

Ontkurken tegen ontbossen

Heb jij de wijn voor je kerstdiner of oud en nieuw al gekocht? Voor 15 euro kun je bij Inge je fles wijn kopen en dan steun je ook nog eens 3FM Serious Request. Ontkurken tegen ontbossen, wie wil dat nou niet?

Davey (8) loopt van oma tot oma

Er zijn meerdere acties die jaar waar mensen rennen of lopen voor 3FM Serious Request. Zo ook Davey die besloot van zijn ene naar zijn andere oma te gaan lopen. Deze wandeling kun je natuurlijk sponsoren.

Timur ging bij Davey langs om te vragen hoe lang de wandeling precies is:

Legaal kunst vandaliseren

Heb je wel eens naar een kunstwerk staan staren en gedacht: ik zou daar echt een groene stip op willen zetten? Dat kan nu met twee schilderijen van Dannie Boxem, mits je natuurlijk doneert voor zijn actie voor 3FM Serious Request.

Olivier ging bij hem langs en mocht natuurlijk zelf ook zo'n stip zetten.

Laat een tweedehands trui bedrukken voor het klimaat

Timur trof een kleine kledingfabriek aan in Enschede. Siep en zijn oudere zus Loes kopen tweedehands truien om ze vervolgens te bedrukken met outdoor bucketlists. De truien koop je hier.

Hoe ze precies gemaakt worden zie je hier:

Timur in Enschede

Ster advertentie
Ster advertentie