3FM Serious Request

De derde tussenstand van 3FM Serious Request: €684.635,-

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. De derde tussenstand van 3FM Serious Request: €684.635,-

Wat een bedrag! We zitten momenteel op de helft van 3FM Serious Request en de teller staat op €684.635,-. Met dit bedrag kan het Wereld Natuur Fonds de Zuid-Amerikaanse regenwouden beschermen en herstellen. Maar we zijn er nog niet: blijf je inzetten voor het Wereld Natuur Fonds en ons klimaat. Vraag die platen aan, kom in actie en doneer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie