3FM Serious Request

De tweede tussenstand van 3FM Serious Request: €482.792,-

foto: Bulletray
  1. Nieuwschevron right
  2. De tweede tussenstand van 3FM Serious Request: €482.792,-

Na twee dagen actievoeren met 3FM Serious Request staat de teller voor het Wereld Natuur Fonds op €482.792,-! Met dit bedrag kan het Wereld Natuur Fonds de Zuid-Amerikaanse regenwouden beschermen en herstellen, deze dienen als een groen schild dat de aarde beschermt tegen de opwarming. Blijf doneren, actievoeren en platen aanvragen. We hebben maar één aarde, samen moeten we het doen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie