Naar homepage
3FM Serious Request

Blanks in het Glazen Huis live met 'What You Do To Me'

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Blanks in het Glazen Huis live met 'What You Do To Me'

Groningse internet-sensatie Simon de Wit, beter bekend als Blanks, kwam langs in Het Glazen Huis om zijn nummer 'What You Do To Me' live te spelen. Ook praat hij nog even bij met 3FM-dj Jorien Renkema.

7%

Simon kan het niet met 100% zekerheid zeggen, maar hij heeft ooit ergens gehoord dat als je elk jaar 7% duurzamer woont, dat je binnen tien jaar al super duurzaam leeft. Met babysteps leef jij in een mum van tijd hartstikke groen. En wat deze kleine stapjes dan kunnen zijn?

Het is zo simpel als in plaats van kleding nieuw kopen ergens een tweedehands kloffie te zoeken. Be like Blanks en koop een shirt bij de kringloop! Dan zijn die 7% opeens heel erg binnen handbereik.

interview blanks

Het optreden van Blanks vind je hier binnenkort terug.

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie