3FM Serious Request

Blanks in het Glazen Huis live met 'What You Do To Me'

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Blanks in het Glazen Huis live met 'What You Do To Me'

Groningse internet-sensatie Simon de Wit, beter bekend als Blanks, kwam langs in Het Glazen Huis om zijn nummer 'What You Do To Me' live te spelen. Ook praat hij nog even bij met 3FM-dj Jorien Renkema.

7%

Simon kan het niet met 100% zekerheid zeggen, maar hij heeft ooit ergens gehoord dat als je elk jaar 7% duurzamer woont, dat je binnen tien jaar al super duurzaam leeft. Met babysteps leef jij in een mum van tijd hartstikke groen. En wat deze kleine stapjes dan kunnen zijn?

Het is zo simpel als in plaats van kleding nieuw kopen ergens een tweedehands kloffie te zoeken. Be like Blanks en koop een shirt bij de kringloop! Dan zijn die 7% opeens heel erg binnen handbereik.

Het optreden van Blanks vind je hier binnenkort terug.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie