3FM Serious Request

Dit was dag 2 in het Glazen Huis van 3FM Serious Request 2021

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was dag 2 in het Glazen Huis van 3FM Serious Request 2021

Het Glazen Huis is nog maar net geopend en wat is er al veel gebeurd! Tijdens de tweede dag en nacht werd de interactieve dansvloer naar binnen verplaatst. Er kwamen allerlei gasten langs: van Froukje tot MEAU en van Henny Huisman tot Roxanne Hazes. En... de eerste tussenstand werd bekend gemaakt!

Tussenstand

De stemming zit er goed in, zeker na de bekendmaking van de eerste tussenstand. Rob was helemaal er zelfs helemaal ondersteboven van: "Holy shit! Wat vet dit!" Bekijk alle hoogtepunten hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie