3FM Serious Request

Dit zijn de meest aangevraagde tracks van 3FM Serious Request vandaag

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de meest aangevraagde tracks van 3FM Serious Request vandaag

Wauw, tot nu toe zijn er al heel veel platen aangevraagd voor het Wereld Natuur Fonds. Met dit geld beschermen en herstellen zij de regenwouden in Zuid-Amerika. Maar welke tracks zijn het meest aangevraagd? Check het hier!

Top 5 meest aangevraagde platen tot nu toe

  1. Michael Jackson - 'Earth Song'
  2. Goldband - 'De Wereld'
  3. Gabry Ponte/Lum!x/Prezioso - 'Thunder'
  4. Snollebollekes - 'Beuk De Ballen Uit De Boom'
  5. The Cure - 'A Forest'

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie