3FM Serious Request

De 1e tussenstand van 3FM Serious Request: €358.723,-

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. De 1e tussenstand van 3FM Serious Request: €358.723,-

De 3FM-dj's zitten inmiddels al meer dan 24 uur opgesloten in het Glazen Huis in Amersfoort, en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor de eerste tussenstand. En wat voor één: dankzij jullie donaties, acties en aangevraagde plaatjes is er nu al €358.723,- opgehaald! Met dit bedrag kan het Wereld Natuur Fonds ruim 550.000 m2 (dat zijn 79 voetbalvelden) aan Zuid-Amerikaans regenwoud beschermen en herstellen en daarmee een positieve bijdrage leveren aan de strijd tegen klimaatverandering.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie