3FM nieuws

Dit was nacht 1 van 3FM Serious Request 2021

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was nacht 1 van 3FM Serious Request 2021

Confettikanonnen, veel gelach, geschilder en dansen, dansen, dansen. De 3FM-dj's maakten samen met jou een feest van de allereerste nacht van 3FM Serious Request 2021. Nellie Benner kwam ook nog langs om Frank te vergezellen met haar schilderkunsten en Jordy van De Likt maakte bij Rob bekend een undercover carnavalsartiest te zijn.Nellie komt schilderen

Na een paar keer in te hebben gevallen bij de middagshow, kwam Nellie Benner vannacht langs om Frank te vergezellen tijdens zijn eerste nachtshift. Wat veel mensen niet weten is dat ze een grote liefde heeft voor het creëren van kunst... Het liefst zelfs naaktportretten!

De eerste polonaise van de week!

Carnavalsvereniging 'De Hoge Narren' kwam langs om te dansen en de studio weer op een leefbare temperatuur te brengen. Dit gebeurde dan ook zeker. Ze maakten er een groot feest van en gaven ons de eerste polonaise van de week. Hopelijk niet de laatste...

Jordy van De Likt zijn carnavalsdebut

Jordy van De Likt schoof aan bij Rob en vertelde dat hij altijd al carnavalsartiest wilde worden en heeft die droom ook waargemaakt. Hij gaf Rob de primeur van zijn opkomende banger 'Elf Over Elf'!

Joost plant boom bij iemands ouders en vlucht snel!

Heb jij altijd al een boom willen laten planten langs de snelweg? Of misschien als verrassing bij je ouders in de tuin? Die droom maakte 3FM-dj Joost vannacht waar! Luisteraar Mike had het verzoek om als aandenken voor zijn ouders een boom te planten in hun voortuin, aangezien hij net twee maanden geleden uit huis is gaan wonen. Nou dat hoef je tegen Joost maar één keer te zeggen. Mission (im)possible.

De Likt live debut van 'Stadsduif'

Nadat Jordy iedereen omver blies met zijn carnavalsdebut, was hij zeker nog niet klaar. Luisteraar Rik doneerde halverwege de nacht 19 euro voor een exclusief liveoptreden van de nieuwe plaat van De Likt genaamd 'Stadsduif'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Glazen HOUSE Party

Als afsluiter van de eerste dag heeft Sander besloten om een ware Glazen House Party te geven. Hieronder kun je direct de live-set terugkijken van GUZ, klikken dus!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie