3FM Serious Request

Dit waren de eerste 24 uur in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit waren de eerste 24 uur in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request

Gisteren werd 3FM Serious Request 2021 afgetrapt. En hoe! 3FM-dj's Sander, Frank, Jorien en Rob werden opgesloten in het Glazen Huis, Typhoon kwam optreden, bezoekers konden losgaan op de dansvloer en er werden massaal platen aangevraagd.

Bijzondere editie

De 3FM-dj's kwamen binnen, en direct werd duidelijk dat het een hele bijzondere editie zou worden. Frank: "Zo, wat is het warm hier!" Het Glazen Huis koelt pas af als er wordt gedanst.

Ook is het tot vijf uur 's middags mogelijk geweest om langs te komen bij het Glazen Huis als bezoeker. Daarnaast kwam judoka Henk Grol langs, vierde 3FM-dj Sander 's avonds een houseparty met Guz, Omdat Het Kan Soundsystem en Nuno Des Santos. En oh ja... In de nacht waren Nellie Benner en Jordy van De Likt er.

Nieuwe maatregelen

Helaas werden er nieuwe maatregelen aangekondigd tijdens de persconferentie van zaterdagavond. Check hier wat dit betekent voor 3FM Serious Request 2021.

Check hieronder alle hoogtepunten van de eerste dag!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie