3FM Serious Request

Dit betekenen de nieuwe coronamaatregelen voor 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit betekenen de nieuwe coronamaatregelen voor 3FM Serious Request

Door nieuwe coronamaatregelen die zaterdag 18 december zijn aangekondigd, is ook 3FM Serious Request genoodzaakt om de vorm van het evenement aan te passen. Hieronder vind je wat dit betekent voor het Glazen Huis in Amersfoort.

Langskomen bij het Glazen Huis

Vanaf zondag 19 december 05:00 uur is het helaas niet meer mogelijk om spontaan langs te komen bij het Glazen Huis in Amersfoort. Iedereen die zich van tevoren al had aangemeld wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht via een e-mail.

Kun je dan helemaal niet meer langskomen? Toch wel. Ieder uur nodigt 3FM een beperkt aantal huishoudens of tweetallen uit met een bijzonder verhaal of actie om een bezoekje te brengen aan de brievenbus van het Glazen Huis. Wil jij komende week graag je cheque overhandigen, heb je een toffe actie waarover je wil vertellen of een mooi en belangrijk verhaal bij jouw aangevraagde plaat? Meld je aan via 3fm.nl/langskomen. 3FM neemt met een aantal mensen contact op over hoe en wanneer dit mogelijk is.

Workshops in het Groene Hart

De geplande workshops met o.a. Armin van Buuren en André Kuipers gaan helaas ook niet meer door. Mensen die zich daarvoor hebben aangemeld, ontvangen een mail hierover. Deze WWF-ambassadeurs komen natuurlijk nog wel langs in het Glazen Huis om daar te vertellen over hun werk voor het Wereld Natuur Fonds.

Wat kan wel?

Bijna alles! Sander, Frank, Jorien en Rob blijven gewoon in het Glazen Huis en draaien nog steeds jouw plaat voor het Wereld Natuur Fonds. Artiesten en gasten komen nog steeds langs en het Glazen Huis zal het beste stukje entertainment in deze week voor Kerst zijn. Ook ben je van harte welkom in de 3FM Zoom. Dus vraag je plaat aan, kom vanuit thuis in actie en doneer. Allemaal om het Wereld Natuur Fonds te helpen bij het beschermen en herstellen van de Zuid-Amerikaanse regenwouden.

En het allerbelangrijkst: slinger je radio of tv aan op NPO 1 extra (bij de meeste zenders op kanaal 81 zoals KPN en via Ziggo kanaal 128) en voel je van harte welkom in het Glazen Huis bij Sander, Frank, Jorien en Rob. Op naar Kerstavond. Op naar een gezonder klimaat en een betere wereld.

Ster advertentie
Ster advertentie