3FM Serious Request

The Vices bij 3FM Serious Request: “Ik heb altijd al in het Glazen Huis willen zitten”

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. The Vices bij 3FM Serious Request: “Ik heb altijd al in het Glazen Huis willen zitten”

Bezoek op de zondagochtend in het Glazen Huis, van 3FM Talent The Vices! De band kwam langs bij Sander op zondagochtend tijdens 3FM Serious Request om een akoestische sessie te spelen, en te kletsen over hun afgelopen jaar en Floris’ jeugddromen over het Glazen Huis.

Als je denkt aan lekker relaxte zondagochtendmuziek, denk je misschien niet direct aan de onstuimige rockliedjes van 3FM Talent The Vices. Toch bewijzen de Groningers vanochtend in het Glazen Huis dat ze voor zo’n ochtendsessie hun hand niet omdraaien. Frontman Floris en gitarist Jonathan kwamen langs bij Sander tijdens 3FM Serious Request om een knusse akoestische sessie te spelen, en natuurlijk om Sander gezelschap te houden nu het plein voor het Glazen Huis in Amersfoort leeg is.

foto: Nathan Reinds

Sander en The Vices in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2021

Creatieve oplossingen

“Ik vind het sick, ik wilde als kind altijd al een keer naar het Glazen Huis. En dan niet ervoor, maar echt binnen!” vertelt Floris op de bank van de huiskamer in het Glazen Huis. “Ik wilde dat ook als kind al,” lacht Sander. “En nu zitten we hier samen!”

Floris vertelt ook hoe het afgelopen jaar voor The Vices is geweest als doorbrekende band. “Het was een leip jaar, een jaar van een hoop dingen die niet konden en dan maar gewoon hard rennen om de dingen te doen die wel kunnen." En dat is The Vices goed gelukt: ze waren onder andere huisband bij de talkshow M.

Kijk hier het interview met The Vices:

The Vices bij 3FM Serious Request 2021: “Altijd al in het Glazen Huis willen zitten”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie