3FM Serious Request

Dit was nacht 3 van 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was nacht 3 van 3FM Serious Request

Haren werden geknipt, panda's kwamen langs, er was een politieachtervolging en je raadt het misschien inmiddels al... Sander had zich weer bijna verslapen. Welkom bij de derde nacht van 3FM Serious Request!

Sem van The Overslept werd geknipt door Frank

De kappers zijn dicht en deze week is het kerst, dus een frisse coupe is meer dan gewenst. Voor een donatie van 50 euro liet Sem van The Overslept zijn haren knippen door Frank met behulp van kapster Sanne via de zoom. Of dit helemaal soepeltjes verliep? Dat zie je hieronder.

Panda op bezoek

Vannacht was er hoog bezoek! Een van de gezellige 3FM Serious Request-panda's kwam langs in de studio. Of zat er toch iemand anders in dat pak? Met een ontzettend origineel en potentieel televisieconcept dat Rob helemaal zelf had bedacht, kwam hij erachter wie in het pak zat.

Yoeri VS de Amsterdamse politie loopt

Elke nacht van 3FM Serious Request plant een van de nacht-dj's een boom op een ondenkbare plek voor een donatie. Vannacht was dat voor de ingang van station Amsterdam Centraal! Een plek waar vrijwel altijd mensen en politie lopen. Zo ook vannacht. Yoeri zijn onschuldige en liefdevolle actie veranderde al snel in een Hollywood blockbuster.

Sander verslaapt zich.... alweer

Het is inmiddels een standaard vraag geworden die zich tot nu toe elke nacht heeft herhaald. "Is Sander al wakker?". Vanochtend checkte Rob van de wekdienst het toch even, aangezien Sanders shift al over tien minuten begon. En ja hoor, daar lag hij nog! Zou Sander morgen wel op tijd wakker worden zonder wekdienst?

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie