3FM Serious Request

Barend & Benner doen mee aan Mud Masters voor Stichting ALS Nederland

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Barend & Benner doen mee aan Mud Masters voor Stichting ALS Nederland

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Na het meedoen aan de 4Daagse en de Amsterdam City Swim, acties is het nu ook tijd voor het 3FM-dj duo Barend en Benner om geld op te halen en tegelijkertijd hun sportieve grenzen op te zoeken.

Eerdere acties

Arend Jan de Social Media Man ging hen al voor. Met zijn wandelschoenen aan haalde hij tijdens de 4Daagse in Nijmegen al meer dan 2000 euro op voor Stichting ALS Nederland. Op de laatste dag daagde hij Rob en Wijnand en de Ochtendshow uit om in actie te komen tijdens de Amsterdam City Swim op 3 september. Het team zwom maar liefst 2,1 kilometer en haalde nog eens 3.950 euro op.

Mud Masters

Barend & Benner kunnen natuurlijk niet achterblijven! De twee zullen daarom op zondag 24 september meedoen aan de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen om tijdens het uitdagende hindernisparcous zoveel mogelijk geld in te zamelen. Steun de actie en doneer hier!

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request zet zich ook dit jaar in de week voor kerst in voor het goede doel, dit jaar voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Welke 3FM-dj’s dit jaar in het Glazen Huis actievoeren wordt op een later moment bekendgemaakt.

Meer informatie over het Glazen Huis

Ster advertentie
Ster advertentie