3FM Serious Request

Team Rob & Wijnand gaat zwemmen voor Stichting ALS Nederland

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Team Rob & Wijnand gaat zwemmen voor Stichting ALS Nederland

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland en onder leiding van 3FM-dj Wijnand Speelman doet de ochtendshow van 3FM met een team mee aan de Amsterdam City Swim op zondag 3 september. Het team zal de uitdaging aangaan om een afstand van 2,1 kilometer te zwemmen in de grachten van onze hoofdstad, met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request 2023.

Het begon allemaal tijdens de 4Daagse in Nijmegen. Arend Jan de Social Media Man van de ochtendshow gooiden zijn wandelschoenen in de strijd om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request. Daarmee haalde hij meer dan 2000 euro op voor Stichting ALS Nederland. Op de finaledag daagde hij zijn collega's Rob en Wijnand uit om ook in actie te komen, maar dan tijdens de Amsterdam City Swim op 3 september.

Wijnand's opa had ALS

Wijnand nam de uitdaging met liefde aan, hij benadrukte dat dit het minste is wat hij kan doen aangezien zijn opa is overleden aan deze verschrikkelijke ziekte. Tijdens Rob en Wijnand en de Ochtendshow vertelt Wijnand: "Het is echt een lijdensweg geweest, echt onmenselijk. Als ik zelf op een manier kan helpen dan doe ik dat gelijk."

Video niet beschikbaar

Wil je helpen of meezwemmen?

Dat kan! Steun Team Rob & Wijnand en de Ochtendshow via de onderstaande knop of bemachtig zelf nog een plekje in het team. Dat kan door een DM te sturen naar het Instagram-account van Rob & Wijnand.

Doneer nu

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie