3FM Serious Request

Sander rent een halve marathon in het Glazen Huis

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Sander rent een halve marathon in het Glazen Huis

Sander Hoogendoorns hardloopgroepje rent van Utrecht naar Amersfoort. Sander heeft besloten dat hij deze halve marathon met ze meerent, maar dan ín het Glazen Huis!

De sportscholen zijn dicht, maar of we jaloers moeten zijn op Sanders hardloopband in het Glazen Huis valt te betwijfelen. Het is er namelijk 29 °C en Sander heeft ook net van 06:00 - 09:00 radio gemaakt.

Zo begon het

De hardloopgroep van Sander loopt voor 3FM Serious Request naar Amersfoort!

Sanders vader en vriendin liepen met hem mee

Zo kwamen de hardlopers aan in Amersfoort én ze rennen weer terug!

Doneer ook

De hardloopgroep van Sander haalde €8521 op met hun actie. Benieuwd welke andere acties je kunt steunen? Ga naar 3fm.nl/acties

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie