3FM Serious Request

Meld je aan om als gast langs te komen bij het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Meld je aan om als gast langs te komen bij het Glazen Huis

Ondanks de aangekondigde verscherpte coronamaatregelen gaat 3FM Serious Request gewoon door. Spontaan langskomen bij het Glazen Huis is helaas alleen niet meer mogelijk. Maar langskomen kan nog steeds. Lees hieronder hoe het werkt.

Hoe werkt het?

Wil jij graag je cheque overhandigen? Heb je een toffe actie waarover je wil vertellen? Of heb je een mooi en belangrijk verhaal bij jouw aangevraagde plaat? Meld je aan! Per uur is er 2 keer ruimte voor twee volwassenen of een gezin om langs te komen bij het Glazen Huis.

Wat moet je dan nog doen? Even onderstaand formulier invullen. Vervolgens neemt 3FM contact met je op over hoe en wanneer dit mogelijk is.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie