3FM Serious Request

Dansvloer verhuist naar binnen en 3FM-dj's worden zelf verantwoordelijk voor energie opwekken

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Dansvloer verhuist naar binnen en 3FM-dj's worden zelf verantwoordelijk voor energie opwekken

Vanwege de nieuwe lockdown mag helaas er geen danspubliek bij het Glazen Huis in Amersfoort komen. Dat betekent dat jullie als 3FM-luisteraar de warmte niet meer kunnen reguleren in het Glazen Huis. Wie dat nu gaan doen? De 3FM-dj’s zelf natuurlijk met behulp van gasten en artiesten in het huis.

De veranderingen

Patrick van der Tol is projectleider bij 3FM Serious Request 2021. Sander belt zondagochtend met Patrick, die hem uitlegt wat er allemaal verandert. “Het was gisteren een grote domper: geen publiek, kerstmarkt, workshops en quizzen meer. En geen publiek wat op de interactieve dansvloer energie opwerkt dat de temperatuur in het Glazen Huis kan reguleren.”

“Maar, we hebben een oplossing bedacht,” vertelt Patrick. “We gaan de dansvloer – die eerst op het plein voor het Glazen Huis lag – verplaatsen naar binnen. Dat betekent dat jullie zelf de warmte gaan reguleren!” Succes daarmee!

Meld je aan om langs te komen!

Helaas mag er geen publiek meer bij het Glazen Huis in Amersfoort komen. Maar… Heb jij een mooi bedrag opgehaald met je eigen actie? Of heb je een bijzonder verhaal bij een aangevraagd liedje? Meld je dan aan via 3FM.nl/langskomen! Of meld je overdag digitaal in de zoom.

Sander interviewt projectleider 3FM Serious Request 2021

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie