3FM Serious Request

Dit was de eerste dag van 3FM Serious Request 2021

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de eerste dag van 3FM Serious Request 2021

De kop is eraf! Om 12:00 uur sloot de burgemeester van Amersfoort de 3FM-dj's Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen op in het Glazen Huis. Vervolgens werd er gelachen, gedanst om de temperaturen laag te houden en natuurlijk geld opgehaald voor het Wereld Natuur Fonds. Ook het eerste optreden is een feit: Typhoon kwam langs met een akoestisch optreden. Check hieronder de hoogtepunten!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie