3FM Serious Request

'The Mustard Seed' van Son Mieux is het themalied voor 3FM Serious Request

foto: Gaby Juffermansfoto: Gaby Juffermans
  1. Nieuwschevron right
  2. 'The Mustard Seed' van Son Mieux is het themalied voor 3FM Serious Request

"Let the mustard seed grow a big old tree..." zo start het refrein van 'The Mustard Seed'. Son Mieux maakte het nummer afgelopen jaar en het past perfect bij het thema van 3FM Serious Request dit jaar. Zo perfect dat het vanmorgen bij Sanders Vriendenteam is uitgeroepen tot themalied van de actie.

Een eeuwenoud symbool voor groei

Frontman Camiel vertelt over het nummer: "Mosterdzaad. Het is een eeuwenoud symbool, het is het kleinste zaadje maar er komt wel een gigantische boom uit. In mijn leven is die symbool gaan staan voor dat iets heel kleins kan uitgroeien tot iets heel groots."

Sander: "We hoorden eigenlijk dit liedje en dachten dit verdient meer dan het nu is." Dus is 'The Mustard Seed' het themalied geworden voor 3FM Serious Request. Sander: "Als je het liedje hoort en je bedenkt het Glazen Huis erbij samen met de regenwouden, dat konden we niet laten liggen." Uiteraard plantte Sander en Camiel het eerste zaadje in de 3FM-studio.

Quote

Let the mustard seed grow a big old tree. So the birds of heaven can come down to me. Let the mustard seed grow a big old tree. So the birds of heaven come together.

Son Mieux

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Megahit

Met dit geweldige nummer scoort Son Mieux ook gelijk de 3FM Megahit. ‘The Mustard Seed’ zal deze week extra vaak gedraaid worden op de radio bij 3FM. Zo kom je gelijk goed in de 3FM Serious Request sfeer.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie