3FM Serious Request

3FM Serious Request 2021 is begonnen!

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request 2021 is begonnen!

De dj’s zijn binnen, het Glazen Huis is op slot en de eerste plaat is zelfs al gedraaid: 3FM Serious Request 2021 is van start! Tot en met vrijdag zitten dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen samen opgesloten in Amersfoort, waar ze alles op alles zullen zetten om geld in te zamelen voor het Wereld Natuur Fonds.

"Het is gewoon echt weer het Glazen Huis, jongens”, riep 3FM-dj Sander Hoogendoorn vlak voor hij de deur van de broeikas in De Nieuwe Stad in Amersfoort voor het eerst opendeed. Zeven dagen lang komen 3FM-dj’s Sander, Frank, Jorien en Rob het Glazen Huis niet meer uit. Van vandaag tot 24 december zullen de dj’s 24 uur per dag radio maken en zoveel mogelijk geld in zamelen voor het Wereld Natuur Fonds.

Serious Request 2021: de dj's gaan het huis binnen!

Video niet beschikbaar

Dit jaar draait het allemaal om een doel dat voor iedereen op aarde belangrijk is: het herstellen en beschermen van de bedreigde regenwouden in Zuid-Amerika. Die oeroude bossen worden op grote schaal gekapt, waardoor de opwarming van de aarde alleen maar versnelt. Daarom is het van groot belang om die ontbossing zoveel mogelijk tegen te gaan: Let It Grow!

foto: Ben Houdijk

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request 2021

Door een plaatje aan te vragen in ruil voor een donatie, kun jij het Wereld Natuur Fonds helpen om de bossen te beschermen. De dj’s in het Glazen Huis draaien alleen maar liedjes die voor een donatie zijn aangevraagd. Jij kunt dus meebepalen wat er deze week op 3FM te horen is, en tegelijkertijd de aarde helpen! Een plaat aanvragen doe je hier.

Je kunt 3FM Serious Request 2021 volgen via de radio (check de FM-frequenties hier), via de livestream op 3FM.nl/live, en 24 uur per dag op televisie via NPO 1 Extra. Ook zijn er elke dag updates te zien op NPO 1.

Ster advertentie
Ster advertentie