3FM Serious Request

Drone Tour door het nieuwe Glazen Huis

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Drone Tour door het nieuwe Glazen Huis

Morgen (zaterdag 18 december) is het dan eindelijk tijd voor 3FM Serious Request 2021. Vanaf 12:00 uur worden 3FM-dj's Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen een week lang opgesloten in het Glazen Huis in Amersfoort om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Het Wereld Natuur Fonds. Hier alvast een bijzondere drone tour over het terrein.

Drone Tour door Glazen Huis

Wil je weten waar de 3FM-dj's wonen, eten, slapen, douchen en feesten? Of wil je zien wat jij allemaal krijgt als je langskomt? Check het hieronder!

Drone tour door het nieuwe Glazen Huis

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie