3FM Serious Request

Van Armin van Buuren tot Blanks. Dit zijn de workshops tijdens 3FM Serious Request

foto: Nathan Reinds
 1. Nieuwschevron right
 2. Van Armin van Buuren tot Blanks. Dit zijn de workshops tijdens 3FM Serious Request

Battlen met Armin van Buuren, les krijgen van Blanks... Tijdens 3FM Serious Request in Amersfoort is dit allemaal mogelijk. Kom naar de workshops bij Het Groene Hart en leer. Om een van deze evenementen bij te wonen, registreer je je via de aanmeldlink van het desbetreffende evenement en doneer je aan de deur een minimum bedrag voor toegang. Dit staat er op het programma:

Helaas gaan de workshops tijdens 3FM Serious Request 2021 niet meer door vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft hierover een mail ontvangen.

3FM Serious Request Klimaatquiz

met Harm Edens en Reinier van den Berg

 • Datum: maandag 20 december
 • Tijd: 15:15 – 16:15
 • Locatie: Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort
 • Kosten: minimaal een donatie van 20 euro per persoon, dit moet je ter plekke betalen via een QR-code of contant. Dit is een vereiste om naar binnen te kunnen.
 • Er kunnen maximaal 50 mensen meedoen

Harm Edens is de host van de Klimaatquiz tijdens 3FM Serious Request. De quiz bestaat uit verschillende rondes waarin vragen langskomen over ontbossing en klimaat. Verwacht lekker te kunnen lachen, net als bij Dit Was Het Nieuws, maar dan over het klimaat.

Doe mee

Masterclass Blanks - Better Now: het proces achter de virale cover

met Blanks

 • Datum: dinsdag 21 december
 • Tijd: 15:30 – 16:45
 • Locatie: Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort
 • Kosten: minimaal een donatie van 20 euro per persoon, dit moet je ter plekke betalen via een QR-code of contant. Dit is een vereiste om naar binnen te kunnen.
 • Er kunnen maximaal 50 man meedoen

In deze masterclass zal Simon de Wit a.k.a. Blanks laten zien hoe hij zijn versie heeft gemaakt van Post Malone's 'Better Now'. De versie van Blanks is de afgelopen 3 jaar meerdere keren viral gegaan op platformen zoals TikTok, Instagram, Facebook en 9Gag. Ook staat hij stil bij hoe jij dit ook kunt bereiken.

Doe mee

Toekomstkunde Bomen Battle

met Armin van Buuren en Janouk Kelderman

 • Datum: woensdag 22 december
 • Tijd: 15:45 – 16:45. Zorg ervoor dat je een kwartier van te voren aanwezig bent.
 • Kosten: minimaal een donatie van 10 euro per kind, dit moet je ter plekke betalen via een QR-code of contant. Dit is een vereiste om naar binnen te kunnen.
 • CoronaCheck: iedereen moet deze laten zien tijdens 3FM Serious Request, behalve kinderen onder de 12 jaar. Die hoeven dat niet te laten zien.
 • Er kunnen maximaal 50 kinderen meedoen

Strijd mee in de 'Toekomstkunde Bomen Battle' met Armin van Buuren en Janouk Kelderman voor het WWF. Tijdens de battle moet je ervoor zorgen om zoveel mogelijk boompjes te verzamelen om een zo groot mogelijk nieuw bos mee te creëren. Welk team weet het meest over de regenwouden van Zuid-Amerika? Er wordt geproefd, geroken, gebruld, heel veel gelachen en keihard gestreden om onze regenwouden te beschermen.

Doe mee

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie