3FM Serious Request

3FM Serious Request Klimaatquiz met Harm Edens en Reinier van den Berg

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request Klimaatquiz met Harm Edens en Reinier van den Berg

Harm Edens is de host van de Klimaatquiz tijdens 3FM Serious Request. De quiz bestaat uit verschillende rondes waarin vragen langskomen over ontbossing en klimaat. Verwacht lekker te kunnen lachen, net als bij Dit Was Het Nieuws, maar dan over het klimaat.

Helaas gaan de workshops tijdens 3FM Serious Request 2021 niet meer door vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft hierover een mail ontvangen.

Hoe werkt het?

4 geluksvogels uit het publiek worden gekozen om in 2 teams naast Harm plaats te nemen. Moet je wel net zo grappig als Jan Jaap van der Wal, Daniël Arends of Patrick Laureij zijn, natuurlijk...

Of niet, in ieder geval geven zij de uiteindelijke antwoorden. De rest van het publiek doet mee door middel van bordjes waarmee ze aan het team kunnen laten zien wat zij denken. Reinier van den Berg is er bij om de feitjes over de natuur uit te leggen.

Er wordt gespeeld voor bomen die uiteindelijk in de Nederlandse natuur worden geplant. Let it grow!

Details

  • Datum: maandag 20 december
  • Tijd: 15:15 – 16:15
  • Locatie: Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort
  • Kosten: minimaal een donatie van 20 euro per persoon, dit moet je ter plekke betalen via een QR-code of contant. Dit is een vereiste om naar binnen te kunnen.
  • Er kunnen maximaal 50 mensen meedoen

Geef je op, doe mee en red het regenwoud!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie