3FM Serious Request

Volg een masterclass van Blanks: Better Now, het proces achter de virale cover

  1. Nieuwschevron right
  2. Volg een masterclass van Blanks: Better Now, het proces achter de virale cover

In deze masterclass zal Simon de Wit a.k.a. Blanks laten zien hoe hij zijn versie heeft gemaakt van Post Malone's 'Better Now'. De versie van Blanks is de afgelopen 3 jaar meerdere keren viral gegaan op platformen zoals TikTok, Instagram, Facebook en 9Gag. Ook staat hij stil bij hoe jij dit ook kunt bereiken.

Helaas gaan de workshops tijdens 3FM Serious Request 2021 niet meer door vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft hierover een mail ontvangen.

Muzikanten verzamelen!

Online net zo hard gaan als Blanks, dat wil iedereen. Dus kom als muzikant vooral naar deze workshop en krijg een kijkje achter de schermen.

Details

  • Datum: dinsdag 21 december
  • Tijd: 15:30 – 16:45
  • Locatie: Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort
  • Kosten: minimaal een donatie van 20 euro per persoon, dit moet je ter plekke betalen via een QR-code of contant. Dit is een vereiste om naar binnen te kunnen.
  • Er kunnen maximaal 50 man meedoen

Geef je op, doe mee en red het regenwoud

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie