3FM Serious Request

Doe mee aan de 'Toekomstkunde Bomen Battle' met Armin van Buuren en Janouk Kelderman

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe mee aan de 'Toekomstkunde Bomen Battle' met Armin van Buuren en Janouk Kelderman

Strijd mee in de 'Toekomstkunde Bomen Battle' met Armin van Buuren en Janouk Kelderman voor het WWF. Tijdens de battle moet je ervoor zorgen om zoveel mogelijk boompjes te verzamelen om een zo groot mogelijk nieuw bos mee te creëren. Welk team weet het meest over de regenwouden van Zuid-Amerika? Er wordt geproefd, geroken, gebruld, heel veel gelachen en keihard gestreden om onze regenwouden te beschermen.

Helaas gaan de workshops tijdens 3FM Serious Request 2021 niet meer door vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft hierover een mail ontvangen.

Details

  • Datum: woensdag 22 december
  • Tijd: 15:45 – 16:45. Zorg ervoor dat je een kwartier van te voren aanwezig bent.
  • Kosten: minimaal een donatie van 10 euro per kind, dit moet je ter plekke betalen via een QR-code of contant. Dit is een vereiste om naar binnen te kunnen.
  • CoronaCheck: iedereen moet deze laten zien tijdens 3FM Serious Request, behalve kinderen onder de 12 jaar. Die hoeven dat niet te laten zien.
  • Er kunnen maximaal 50 kinderen meedoen

Belangrijk: Betalen per kind. Ouders kunnen kosteloos mee en kunnen wachten in een ruimte naast het event.

Geef je op, doe mee en red het regenwoud!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie