Naar homepage
3FM Serious Request

Alles wat je moet weten over de start van 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Alles wat je moet weten over de start van 3FM Serious Request

3FM Serious Request 2021 begint eindelijk. Op zaterdag 18 december om 12 uur worden 3FM-dj's Sander, Frank, Jorien en Rob opgesloten in het Glazen Huis. Hieronder vind je alle info die je nodig hebt om de actie te volgen, zelf te helpen of langs te komen bij het Glazen Huis.

Langskomen bij het Glazen Huis

Dit jaar staat Het Glazen Huis in Amersfoort. Het huis waar Sander, Frank, Jorien en Rob de hele week plaatjes voor geld zullen draaien. En jij kan langskomen. Iedere dag zal tussen 05:00 en 17:00 uur het terrein geopend zijn voor bezoek. Meer info en wil je je alvast registreren? Dat kan hier!

Doneren, plaat aanvragen of in actie komen

Er moet natuurlijk geld opgehaald worden. Geld voor het Wereld Natuur Fonds zodat zij de regenwouden van Zuid-Amerika kunnen beschermen en herstellen. Gebieden die als een groen schild voor de aarde dienen en klimaatverandering tegengaan. Hier vind je alle info over het thema van dit jaar. Maar hoe kan jij helpen?

  1. Doneren
  2. Je favoriete plaat aanvragen
  3. In actie komen
  4. Iets kopen in de webshop

Waar kan ik het allemaal live volgen?

Op veel plekken! Natuurlijk on air op de radio, via 3fm.nl of de 3FM App. Maar ook de hele dag op NPO 1 Extra. Deze is te vinden op kanaal 81 en via Ziggo op kanaal 128.

Ook zijn er dadelijks updates op NPO 1 en volg je alle hoogtepunten natuurlijk via Instagram, Facebook, Twitter, TikTok en YouTube.

Artiesten

Natuurlijk komen er dit jaar ook artiesten langs. O.a. Son Mieux, Typhoon, Goldband, Froukje en nog veel meer. Benieuwd wie wanneer optreedt? Check hier de volledige line-up.

Nog meer vragen?

Is er iets nog niet helemaal duidelijk of wil je nog meer informatie over 3FM Serious Request en het doel waar we dit jaar met z'n allen voor in actie komen? Check dan de Q&A-pagina.

Ster advertentie
Ster advertentie