3FM Serious Request

Alles wat je moet weten over de start van 3FM Serious Request 2022

foto: Marie Wanders
  1. Nieuwschevron right
  2. Alles wat je moet weten over de start van 3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request 2022 begint eindelijk. Op zondag 18 december om 12:00 uur worden 3FM-dj's Barend, Sophie en Rob opgesloten in het Glazen Huis. Hieronder vind je alle info die je nodig hebt om de actie te volgen, zelf te helpen of langs te komen bij het Glazen Huis.

Doneer Vraag een plaat aan Kom in actie

Langskomen bij het Glazen Huis

Dit jaar staat Het Glazen Huis in Amersfoort. Het huis waar Barend, Sophie en Rob de hele week plaatjes voor geld zullen draaien. En jij kan langskomen. Iedere dag is het terrein 24/7 geopend voor bezoek. Het Glazen Huis staat bij De Nieuwe Stad, het adres is: Oliemolenhof 106, 3812 PB Amersfoort.

Doneren, plaat aanvragen of in actie komen

Er moet natuurlijk geld opgehaald worden. Geld voor het Vergeten Kind zodat zij licht kunnen brengen in het leven van de 100.000 vergeten kinderen die Nederland rijk is. Hier vind je alle info over het thema van dit jaar. Maar hoe kan jij helpen?

  1. Doneren
  2. Je favoriete plaat aanvragen
  3. In actie komen

Waar kan ik het allemaal live volgen?

Op veel plekken! 3FM Serious Request is 24 uur per dag live te volgen. Natuurlijk via de radio, maar ook via de website, op Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, non-stop bij NPO 1 extra (tijdens de actie als open kanaal 81) en op televisie met updates bij NPO 1 en NPO 3.

Artiesten

Natuurlijk komen er dit jaar ook artiesten langs. O.a. Snelle, S10, Chef'Special en DI-RECT en nog veel meer. Benieuwd wie wanneer optreedt? Check hier de volledige line-up.

Nog meer vragen?

Is er iets nog niet helemaal duidelijk of wil je nog meer informatie over 3FM Serious Request en het doel waar we dit jaar met z'n allen voor in actie komen? Check dan de FAQ-pagina.

Ster advertentie
Ster advertentie