3FM Serious Request

Veelgestelde vragen over 3FM Serious Request 2022

foto: Marijn Fidder - Het Vergeten Kind
  1. Nieuwschevron right
  2. Veelgestelde vragen over 3FM Serious Request 2022

Wat is 3FM Serious Request?

In de week voor kerst, van 18 t/m 24 december, komt 3FM samen met heel Nederland in actie om geld op te halen voor een goed doel.

Met welke organisatie werkt 3FM Serious Request in 2022 samen?

Tijdens de editie van 2022 is Het Vergeten Kind partner van 3FM Serious Request. Lees hier meer over de bekendmaking van deze nieuwe samenwerking.

Wat doet Het Vergeten Kind?

In Nederland verkeren 100.000 kinderen in diepe nood. Ze groeien op in gezinnen met heftige problemen, zoals verslaving, grote schulden of psychische stoornissen. Als gevolg hiervan worden deze kinderen verwaarloosd of mishandeld. Door hun onveilige thuissituatie voelen deze kinderen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam en lopen ze een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden. Het Vergeten Kind haalt deze kinderen uit hun negatieve leefklimaat en geven ze door het organiseren van speciale activiteiten zelfvertrouwen en veerkracht. Hierdoor staan kinderen sterker in het leven en kunnen ze beter met hun problemen thuis omgaan.

Wanneer ben je een vergeten kind? Er is niet specifiek 1 problematiek of diagnostiek. Vergeten Kinderen zijn kinderen die oproeien in gezinnen met multi-problematiek.

Hoe wordt er geld opgehaald voor 3FM Serious Request en Het Vergeten Kind?

Tijdens 3FM Serious Request worden er donaties gedaan, komen er mensen in actie en is het mogelijk om voor een bepaald bedrag een plaat aan te vragen.

Kan ik al een donatie doen?

Binnenkort kun je je donatie weer via 3fm.nl/doneer en 3fm.nl/plaat doen. Wil je nu al graag een donatie achterlaten voor 3FM Serious Request, kan dat via onderstaande gegevens.

IBAN NL83 RABO 0172 4314 84
t.n.v. 'Stichting Het Vergeten Kind'
o.v.v. '3FM Serious Request'

Wat kan Het Vergeten Kind met jouw donatie doen?

  • Voor €10,- krijgt één kind een blijvende herinnering. Vaak hebben deze kinderen geen foto's van zichzelf. Daarom krijgen ze na een activiteit een ingelijste foto en een complimentenboekje waarin ze terug kunnen lezen hoe waardevol ze zijn.
  • Voor €25,- bezorgen we één kind een onvergetelijke middag met intensieve begeleiding.
  • Voor €45,- trainen we één vrijwilliger die een vergeten kind pedagogisch kan begeleiden.

Waar gaat 3FM Serious Request dit jaar plaatsvinden?

3FM Serious Request vindt dit jaar voor het tweede jaar op rij plaats in Amersfoort. Omdat vorig jaar vanwege de covid-restricties er geen publiek bij kon zijn, gaan we nog een keer terug naar Amersfoort.

Wanneer is 3FM Serious Request?

3FM Serious Request vindt traditiegetrouw van 18 t/m 24 december plaats.

Wanneer wordt er meer onthuld over de dj's die het Glazen Huis in gaan?

Het streven is om in de komende weken meer bekend te maken over de invulling van deze editie van 3FM Serious Request.

Ster advertentie
Ster advertentie